Båtbesiktning Västerås

Båtbesiktningar Västerås Mälaren


                                      Båtbesiktning - en billig försäkring

Vi utför besiktningar i Västerås - Mälaren

Besiktiga båten innan köp och undvik obehagliga överraskningar. Genom att anlita VTS båtbesiktning försäkrar du dig om att båten är:

rätt konstruerad

rätt underhållen

rätt utrustad

säker

att inga övriga avvikelser från normal standard finns


Många brister syns inte vid första anblicken eller ens med blotta ögat. En fuktinträngning kan i slutändan skapa en försvagning vilket kan upptäckas av en erfarenhen besiktningsman. Ofta är man fäst vid ett köpeobjekt och kärleken är blind. Vi vill bara att du ska få fakta som du sedan kan ta ställning till. Vi ger dig en uppfattning om båtens skick och i förhållande till andra likvärdiga båtar. Genom vår säkerhetsbesiktning ger vi dig även en lista på förbättringar som du efter köpet kan använda till att göra ditt båtliv säkrare. Vi vägleder om båten uppfyller ställda regler och krav samt ger råd och tips om förbättringar.


Vi kan också ge råd och vägledning över kostnader för förbättringar eller reparationer samt kan vägleda om prisnivåer vid köp.


VTS båtbesiktning - kompetent - pålitlig - prisvärdig

En båtbesiktning ska inte behöva kosta en förmögenhet utan du ska alltid kunna få en professionell besiktning till bra pris. VTS besiktningar är tydliga och med en enkel prisbild.
VTS ger dig


Rapport enligt internationella IMCA standarden

Fuktmätning, hållfasthetsprover/beräkningar/elmätning/kompressionsprov

En inspektör som är fullvärdig medlem i IIMS (institute of international maritime surveyors)

VTS är fullvärdig medlem i SIMSA (Scandinavian independent marine surveyors association)


VTS anlitas av försäkringsbolag, båt och fartygsmäklare vid skade ärenden, köpebesiktningar och värdebesiktningar. Ring 0730 64 39 39 för mer info eller maila info@vedsmand.se


Fullständiga villkor här